Spitalul este situat în partea central estică a Județului Dâmbovița, la 21 km de Târgoviște, la 30 Km de Ploiești și 72 km de capitala țării București.
Spitalul are 222 de persoane angajate - medici, asistente medicale, personal auxiliar și oferă standarde adecvate de tratament pacientului, în specialități medicale de bază : Medicină Internă, Chirurgie Generală, Cardiologie, Pediatrie, Obstetrică Ginecologie, Neonatologie, Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie, Ambulatoriu Integrat cu cabinete de specialitate (Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, Dermatologie, Psihiatrie, Cardiologie, Obstetrică-Ginecologie, Specialități Chirurgicale, Medicină Internă, Urologie, Oftalmologie, Psihologie).
Blocul operator dispune de săli de operație . Pe lângă acesta funcționează și compartimentul de Anestezie și Terapie Intensivă (A.T.I.).
Spitalul are Serviciu de Primiri Urgențe - Cameră de Gardă ( În Unitatea de Primiri Urgențe se prezintă anual peste 18.000 de pacienți).
În anul 2010 în urma descentralizării unităților sanitare Spitalul Municipal Moreni trece în subordinea Consiliului Local Moreni.
În prezent Spitalul Municipal Moreni are o structură aprobată ce cuprinde un numar de 180 paturi repartizate pe 8 Sectii și Compartimente și 22 paturi de Spitalizare de zi .
Pe lângă acestea funcționează Laboratorul Clinic de Analize Medicale, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, Laboratorul de Balneologie.
Laboratoarele deservesc atât pacienții internați dar și pacienții prezentați în ambulatoriu.
În conformitate cu Ordinul Ministrului Sănătații cu privire la clasificarea spitalelor, Spitalul Municipal Moreni a fost încadrat în categoria a IV-a, dar ca dotare și ca încadrare a resurselor umane, se pot asigura furnizarea serviciilor medicale cu grad mare de complexitate.
Spitalul Municipal Moreni a fost fondat în 1973 prin unificarea mai multor unități sanitare existente la acel moment în oraș (Spitalul Petrolulului, Maternitatea, Spitalul de Pediatrie, Policlinica, Dispensarul T.B.C. ) și oferă servicii medicale pentru populația din aria sa administrativ-teritorială, precum și din județele limitrofe. Spitalul are o structură pavilionară. Activitatea se desfășoară în cinci clădiri situate în diferite locații ale Municipiului Moreni.
Conform Ord.MS nr.383/2000 începând cu 17 mai 2000 Spitalul devine unitate sanitară cu personalitate juridică iar prin Ord.MS nr. 398/2006 se aprobă
Conform Ord.MS nr.383/2000 începând cu 17 mai 2000 Spitalul devine unitate sanitară cu personalitate juridică iar prin Ord.MS nr. 398/2006 se aprobă schimbarea denumirii Spitalului Orășenesc Moreni în Spitalul Municipal Moreni, titulatură ce a fost păstrată până în prezent.
Pentru Cabinetele Ambulatorii de Specialitate
Programare On-Line :
Programare telefonică :
© 2024 - Toate informațiile de pe acest site și domeniul spitalmoreni.ro aparțin Spitalului Municipal Moreni.
Toate drepturile sunt rezervate.
Pagină web realizată de Inginer Ciocan Gabriel